Klachtenregeling – Tandartsenpraktijk The – Horst

Welkom bij Tandartsenpraktijk The Horst

Tandarts The is al jaren met passie actief in Horst aan de Maas, U kunt bij onze tandartspraktijk terecht voor algemene tandheelkunde en mondhygiëne.
Op onze site vind u info over onze praktijk, behandelingen , nieuws en nog veel meer.

U bent van harte welkom om telefonisch contact op te nemen voor een afspraak of voor informatie. Voor afspraken bel: 077-3982871

Klachtenregeling

Uw mening telt

Tevredenheid

Wij horen graag hoe u uw bezoek aan onze praktijk heeft ervaren. Uw reactie is heel waardevol: daarmee kunnen we onze zorg en service verbeteren.  Wilt u uw suggesties of complimenten aan ons doorgeven? Laat het ons weten. Alvast bedankt!
Wij zijn er om u te helpen en doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het kan gebeuren, dat u niet tevreden bent: laat het ons dan weten. Wij kunnen leren van elke klacht en zullen samen met u zoeken naar een zo goed mogelijke oplossing. Een gesprek kan al veel onduidelijkheden wegnemen.
Ook kunt u  informatie vinden via de volgende link:  allesoverhetgebit.nl

Mochten we er samen niet uitkomen, dan kunt u via onderstaande link meer lezen over de klachtenregeling van de Nederlandse Maatschappij voor Tandheelkunde   KNMT

De klachtenregeling voldoet aan de Wet Klachtrecht Cliënten Zorgsector (WKCZ).

 

Meer informatie

Voor meer informatie over mondzorg, behandelingen en kosten kunt u terecht op allesoverhetgebit.nl. Vragen kunt u stellen aan het Tandheelkundig Informatiepunt (TIP) 0900 202 5012. Beide geven onafhankelijke informatie en zijn opgericht door onze beroepsorganisatie KNMT.