Tarieven informatie – Tandartsenpraktijk The – Horst

Welkom bij Tandartsenpraktijk The Horst

Tandarts The is al jaren met passie actief in Horst aan de Maas, U kunt bij onze tandartspraktijk terecht voor algemene tandheelkunde en mondhygiëne.
Op onze site vind u info over onze praktijk, behandelingen , nieuws en nog veel meer.

U bent van harte welkom om telefonisch contact op te nemen voor een afspraak of voor informatie. Voor afspraken bel: 077-3982871

Tarieven informatie

Weten waar u aan toe bent

Wanneer u een grotere tandheelkundige ingreep nodig heeft die meer dan € 250,- kost, krijgt u vooraf een prijsopgave op papier.  U krijgt deze meteen mee of we mailen of verzenden deze u per post.   Op deze manier weet u van tevoren waar u aan toe bent.

 

Wat vergoedt uw verzekering?

De verzekeraars bepalen in hun (aanvullende) verzekering welke vergoedingen er zijn voor de tandheelkundige behandelingen. Een aantal verzekeraars vergoedt alle kosten tot een bepaald bedrag. Andere verzekeraars hanteren een maximale vergoeding per behandeling. Dat kan betekenen dat wanneer een behandeling hoger uitkomt dan de maximale vergoeding, u als patiënt het verschil moet bijbetalen. Kijk dus goed naar de vergoeding voor tandheelkundige zorg in uw verzekeringsvoorwaarden. Informatie over aanvullende verzekeringen vindt u op www.allesoverhetgebit.nl/alles-over-kosten-en-vergoedingen

 

Het kan altijd een keer gebeuren dat een afspraak niet door kan gaan. Laat dit ons minimaal 2 werkdagen van tevoren weten, dan hoeven wij u geen kosten in rekening te brengen. Wanneer een afspraak niet (of zeer kort van tevoren)is afgezegd, kunnen de kosten oplopen tot 100 procent van de voorgenomen behandeling.

Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekering.

 

Vragen?

Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook contact opnemen met onze praktijk.